INDIVIDUALNI TRENINZI S USLUGOM PRIJEVOZA

Naši treneri dolaze po Vašu djecu kod kuće, odvoze ih na trening i nakon treninga vraćaju kući!

Samo 125,00 kn po satu treninga → uključeno: trening, nogometni program, trener, dvorana i prijevoz!

Termini treninga: 

9:00 do 10:30 u tjednima kada dijete ima školu u popodnevnoj smjeni

14:00 do 15:30 u tjednima kada dijete ima školu u jutarnjoj smjeni

* Za djecu koje nisu u smjenama u školi mogu se formirati trening grupe na način da su treninzi isključivo ujutro oko 9:00 ili iisključivo samo poslijepodne oko 14:00.

 

Info o treninzima: 

 • Trajanje treninga - 1,5 sati

 

 • Broj sati treninga mjesečno - 6 sati (1,5 sati po 4 puta)

 

 • Lokacija treninga - u dvoranama u gradu Zagrebu, Velesajam, SC Dubrava, MNK Elipso itd
 • Moguće je formirati trening grupe i u okolici grada Zagreba.

 

 • Maksimalno broj djece u grupi na treninzima - 4 ili 5 igrača

 

 • Dob djece koja se mogu prijaviti: 8g do 16g

 

 • Minimalni broj igrača na treningu - 1 do 3 igrača (poseban dogovor oko iznosa članarine)

 

 • Trajanje jedne sezone treniranja: od 1.9 do 30.6. 

 

 • Upisi: Mogu se formirati nove trening grupe i djeca se mogu upisati bilo kad tijekom školske godine u slučaju da imamo slobodnih termina

 

 • Demo trening: Za potencijalne polaznike koji se još nisu odlučili upisati, mogu se organizirati demo treninzi kako bi upoznali trenera i način na koji treniramo.

 

 • Opis trening grupa: - djeca iste dobne skupine (najviše razlika u jednom godištu) te slična nogometna razina

 

 • Lokacija stanovanja polaznika jedne trening grupe - potrebno je da svi igrači u jednoj trening grupi stanuju relativno blizu

 

  Nogometni program - Brazilski nogometni program s fokusom isključivo na individualne nogometne vještine i napredak

 

Kontakt mobitel: 098 381 396

email: info@brazilskanogometnaskola.com

 

 

Česta pitanja:

 

Pitanje:

Tko je trener?

Odgovor:

Trener Brazilske nogometne škole koji obavlja našu uslugu individualnih treninga s uslugom prijevoza je naš trener Josip Mužić. Josip rođen u Zagrebu 1995g i za par mjeseci će diplomirati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i pohađati EUFA B licencu. Kao igrač, Josip Mužić je proveo omladinsku karijeru u selekcijama GNK Dinama. Josip je prošao sve razine obuke Brazilske nogometne škole. 

 

Pitanje:

Zašto nazivamo ovaj program "Individualni treninzi s uslugom prijevoza"?

Odgovor:

Potpuni fokus svih vježbi na našim treninzima je isključivo na usavršavanju individualnih nogometnih vještina te razvoju i napretku cjelokupne individualne tehnike. Treniramo u malim grupama s maksimalno 5 igrača. Zbog načina našeg rada efikasnost naših treninga je ista ili veća nego da dijete trenira 1 na 1 s trenerom. 

Roditelji ne trebaju voziti djecu i na taj način roditelji štede dragocijeno vrijeme i novac jer za sve treninge naš trener dolazi po djecu njihovoj kući i nakon treninga odvozi djecu natrag kući. 

 

 

Pitanje:

Kako se formiraju trening grupe i kad se može početi s treninzima?

Odgovor: 

Prije početka redovnih tjednih treninga potrebno je formirati trening grupu od 4 do 5 igrača. Zainteresirani polaznici ovog programa mogu sami formirati grupu sa svojim prijateljima, poznanicima ili suigračima i prijaviti trening grupu. 

U tom slučaju odabiru se slobodni termini odnosno odabire se dan u tjednu kada će formirana trening grupa imati treninge. To podrazumijeva da će uvijek taj dan u tjednu imati treninge ujutro u 9:00 sati u tjednima kad imaju školu popodne odnosno da će uvijek na taj dan imati treninge oko 14:00 sati u tjednima kad imaju školu ujutro. 

Na taj se način fiksiraju termini treninga kroz cijelu školsku godinu, kao i  termini kad trener dolazi pod djecu kako bi ih odveo na trening i vratio kući poslije treninga.

Moguće je formirati trening grupu od jednog do 3 igrača ali je onda članarina veća. Možete nas kontaktirati za poseban dogovor u tom slučaju.

**Ako zainteresirani igrač nije u mogućnosti sam formirati trening grupu sa svojim prijateljima/poznanicima, može se samostalno prijaviti i uvrstit ćemo ga u trening grupu koja se sastoji od igrača koji su se samostalno prijavili u naš trening program. 

Grupe se formiraju tako da su svi igrači u grupi na sličnoj razvojnoj razini.

 

 

Pitanje: 

Koliko trebaju svi igrači stanovati blizu jednom drugom da bi mogli trenirati u istoj trening grupi?

Odgovor: 

S obzirom da naš trener dolazi po sve igrače, odvozi ih na trening i nakon odrađenog treninga sve igrače vozi kući, potrebno je da svi igrači žive u relativnoj blizini, nekoliko kilometara jedan od drugoga kako bi trener sve igrače stigao pokupiti i dovesti u dvoranu u vremenskom periodu od oko 20-ak minuta i tako nakon treninga odvesti sve igrače kući roku od 20-ak minuta.

 

 

Pitanje:

S kojim vozilom trener vozi svu djecu od kuće do dvorane i od dvorane natrag kuće nakon treninga?

Odgovor:

Trener koristi službeno vozilo Brazilske nogometne škole model vozila Pegeot 3008 (ili slično vozilo iste kvalitete sa 7 sjedala).

Sva mjesta imaju propisni sigurnosni pojas te se djeca nikad ne voze na suvozačevom mjestu nego isključivo na stražnjim sjedalima.

 

Pitanje:

U kojim se dvoranama održavaju treninzi?

Odgovor:

U Zagrebu surađujemo s više dvorana ovisno o lokacijama stanovanja svih igrača u pojedinim trening grupama, Nakon što se formiraju trening grupe, odlučujemo u kojoj će se dvorani održavati treninzi za tu grupu tokom cijele sezone. O toj odluci primarno ovisi koja je dvorana na najbližoj lokaciji stanovanja svih igrača u trening grupi.

Maksimalna predviđena daljina dvorane od mjesta stanovanja svih igrača je u prosjeku maksimalno 5 km.

 

Pitanje:

Koji su obveze igrača vezano za vremensko razdoblje treniranja i plaćanja mjesečne članarine?

Odgovor: 

Kad se formira trening grupa svi igrači se obvezuju plaćati mjesečnu članarinu do kraja sezone odnosno do kraja lipnja 2023. U slučaju da igrač iz bilo kojeg razloga ne želi ili nije u mogućnosti nastaviti s trenizima može se ispisati s otkaznim rokom od mjesec dana što podrazumijeva da plaća članarinu za sljedeći mjesec bez obzira do kojeg datuma u tekućem mjesecu najavi da će se ispisat iz programa. 

Ako se jedan igrač ispiše iz trening grupe, ovisno o dogovoru s ostalim igračima iz te treninge grupe, postoje sljedeće mogućnosti:

- nađe se još jedan novi igrač koji će zamijeniti igrača koji se ispisao i ništa drugo se ne mijenja. 

- ako ostane samo 3 igrača u trening grupe onda sva 3 igrača plaćaju dodatnih 250 kn mjesečno 

- može se otkazati cijela trening grupa i u tom slučaju naša škola formira novu trening grupu u tom terminu s drugim igračima

 

Pitanje:

Što ako igrač ne može sudjelavati na nekim treninzima kroz godinu?

Odgovor:

Ako igrač iz bilo kojeg razloga ne može sudjelovati na nekom treningu, može nadoknatiti svaki propušteni trening u nekoj drugoj grupi tokom tjedna ali nije mu osiguran prijevoz na trening za nadoknadu i moguće je da će igrač morati odraditi nadoknadu u drugoj dvorani u različitom dijelu grada, sve ovisi u kojoj grupi bi radio nadoknadu treninga. Naša škola ostavlja mogućnost da odradi i nadoknadu u jednoj od naših vikend treninga grupa ili na nekom od naših kampova. Naša škola će maksimalno izaći u susret na način da članovi sve ili što više propuštenih termina svojih redovnih trening grupe mogu nadoknaditi jer se plaća članarina na bazi mjeseca, a ne po satu treninga.

 

Pitanje:

U kojim se slučajevima u toku sezone neki trening može otkazati?.

Odgovor:

S obzirom da su svi treninzi u zatvorenim prostorima odnosno dvoranama, zbog vremenskih uvjeta se treninzi ne bi trebali nikada otkazati. U slučaju da je trener bolestan, nastojat ćemo ga tad zamijeniti s jednim od naših drugih trenera ili s voditeljem. U slučaju da to ne uspijemo organizirati, onda će se trening nadoknaditi na način kako je u odgovoru na prethodno pitanje opisano.

Termini treninga su fiksni i održavaju se u satnicama kada su sva djeca slobodna te omogućuju djeci redovne individualne treninge kroz cijelu školsku godinu.

U idealnim vremenskim uvijetima moguće je i da neki treninzi budu vani!

 

Pitanje:

Održavaju li se treninzi za vrijeme školskih praznika ili državnih blagdana?

Odgovor:

Ako trening grupa ima trening na dan kada je praznik, trening se neće održavati ali će se nadoknaditi na način opisan u odgovorima na prethodna pitanja odnosno djeca će moći nadoknaditi trening u nekoj drugoj trening grupi tokom tjedna, ili na nekom od naših vikend treninga u toku sezone ili na nekom od naših kampova.

Za vrijeme školskih praznika preko Božića i Nove godine, za vrijeme zimskih praznika u veljači i za vrijeme uskršnjih praznika treninzi se neće održavati. Iz tog se razloga članarina za 12, 1, 2 i  4 mjesec računa na bazi 125 kn po satu treninga za sve odrađene sate treninga. Članarine za 11, 3, 5 i 6 mjesec je 750 kn.

Naši se kampovi održavaju na Zagrebačkom velesajmu za vrijeme školskih praznika te na moru ljeti. Vikend treninzi se održavaju subotom u Utrinama i nedjeljom u Jazbini  u terminu od 17:30 do 19:00.

 

Pitanje:

Tko se može učlaniti u ovaj program i gdje mu mora biti mjesto stanovanja?

Odgovor:

Sva djeca u osnovnoj i srednjoj školi se mogu upisati na ovaj program. Kako bi se uspješno formirala trening grupa potrebno je da su svi igrači u grupi slične dobi i na sličnoj razvojnoj nogometnoj razini. Početnici u nogometu se također mogu upisati, ali bi tad u takvoj grupi mogli isključivo trenirati početnici. Djevojčice se također mogu učlaniti i mogu trenirati u grupi s ostalim djevočicama ili dječacima u istoj dobnoj skupini i istom nogometnom razvojnom nivou.

Svi igrači koji žive na cijelom području grada Zagreba mogu se upisati s time da treniraju u trening grupi s ostalim igračima koji relativno blizu žive kako bi trener uspio razvoziti sve igrače od doma do treninga i od treninga doma u vremenskom roku od 20-ak minuta (ili više samo ako svi igrači u toj grupi pristanu na to).

 

Pitanje:

Koliko iznosi mjesečna članarina?

Odgovor:

Mjesečna članarina se formira na bazi od 125 kn po satu treninga i u tu su cijenu uključeni treninzi u trajanju od 1.5 sat jedanput tjedno odnosno 4 puta mjesečno te su uključeni nogometni program, trener, dvorana i prijevoz. S obzirom da ima 6 sati treninga mjesečno (4x po 1.5 sat) mjesečna članarina iznosi 750 kn.

*U slučaju da igrači žele trenirati u nekoj dvorani što nije u našoj ponudi mjesečna članarina može biti i do 850kn

 

Redovna komunikacija tokom sezone:

Imamo posebnu whatsapp grupu za svaku trening grupu. U svakoj whatsapp grupi bit će svi roditelji i igrači koji imaju svoj mobitel te trener i voditelj. Grupa služi za objavu važnih informacija i obavijesti s naše strane, ali se naravno mogu u grupu postavljati pitanje uz pažnju da ista budu uistinu važna i potrebna kako se ne bi dodatno opterećivala grupa.  

Preporučujemo da na svom i djetetovom mobitelu imate instalirane aplikacije koje prate i prikazuju trenutnu lokaciju Vašeg djeteta kako bi bili cijelo vrijeme informirani gdje se nalazi Vaše dijete i dali je veće krenuo na trening i kada stiže kući.  

 

Koji nogometne program i kakve se vježbe provode na treninzima:

Treninzi imaju fokus na usavršavanje individualnih nogometnih vještina te razvoj i napredak cjelokupne individualne tehnike po specifičnom programu brazilskih metoda i stila.

Tijekom sezone djeca nauče stotine ključnih brazilskih nogometnih vještina:

- vladanja loptom
- specifične vježbe za nogometnu koordinaciju
- poteze za prolazak protivničkih igrača

- poteze za osvajanje praznog prostora

- vođenje lopte
- okreti i promjenu smjera
- specifičnu metodu za poboljšanje prvog dodira lopte.

- primanja, dodavanja i udarci

Važnost se također pridaje razvoju nogometne inteligencije, brzom razmišljanju, efikasnim odlukama na terenu, jednakom igranju s obje noge i na apsolutnom vladanju loptom.

 

 

BRAZILSKA NOGOMETNA ŠKOLA

 

 • Svjetski poznata nogometna škola

 

 • Profesionalan i pedagoški pristup svakom djetetu

 

 • Fokus se stavlja na usavršavanju individualnih nogometnih vještina te razvoju i napretku cjelokupne individualne tehnike po specifičnom programu brazilskih metoda i stila.

 

 • Najefikasniji program na svijetu za djecu za napredak u nogometnoj tehnici.

 

 • Sve vježbe se uče na jako zabavan i opušten način.

 

 • Djeca treniraju u istim dobnima skupinama i sva su djeca u grupi na sličnom razvojnom nivou.

 

 • Maksimalno 5 djece u svakoj trening grupi.

 

Mjesečna članarina: 750kn

 

Za više informacija, konzultacija ili za sastanak molim da nas kontaktirate:

Kontakt mobitel: 098 381 396

email: info@brazilskanogometnaskola.com

www.brazilskanogometnaskola.hr